Välkommen till UTK-hallen!


Anmälan till vårens kurser!
Anmälan till Tennislekis, Minitennis och Padelakademin är fortfarande öppen!

Anmäl er här nedan:
Vårens schema för tennisakademin!
Den 6 januari skickade vi, via mail, ut vårens schema för vuxenkurser, samt barn- och ungdomskurser!

Om ni inte har fått era tider, eller har några frågor, vänligen hör av er till: akademi@utk.se


OBS! Ny information angående SOCIAL TENNIS.
Se under fliken ''Tennisverksamhet'' och klicka på ''Social Tennis & Backhandsmash!


Uppdatering avseende Corona 11/1
 Under dessa svåra tider finns en allmän oro, och  på UTK gör vi allt vi kan för att anpassa vår verksamhet så att man kan vistas i UTK-hallen med minimal risk för smitta. Då vi inte är en kommunal verksamhet tar vi än så länge eget beslut om att hålla öppet och beslutet om max antal besökare är inget som påverkar UTK-hallen då det är så stor yta. Från måndag 4/1 har vi utökat städ i hela hallen.
 1. Duscha/byt om hemma!
  Duschrummen stängs från och med måndag 23/11. Omklädningsrummen är fortsatt öppna men vi uppmanar alla att byta om hemma.
 2. Inga besökare i hallen som inte ska spela eller träna!
  Till er som skjutsar era barn ber vi vänligen att ni lämnar dem utanför hallen och sedan plockar upp dem efter träningen.
 3. Använd samtliga tre ingångar för att minska trängsel!
  Gå in och ut i UTK-hallen via antingen vår huvudentré, men även via ingången till Nikki’s samt vår personalingång till höger om huvudentrén. Välj den ingång där det är minst trängsel.
 4. Undvik trängsel vid kassan!
  Kassan är flyttad för att minska köbildning vid huvudentrén. Gå direkt till vänster vid huvudentrén för kassaärenden. Betala gärna via Matchi eller Swish!
 5. Följ rörelseschemat i Padelhallen!
  Inne i Padelhallen har vi nu en dedikerad ingång och utgång per bana (ej centercourt, där utrymmet är större). Vänligen följ anvisningarna och vänta vid ingången tills de som spelat klart har lämnat banan. Ta sedan med era väskor och lägg dem vid bänkarna på samma sida som banans utgång. På detta sätt kan vi undvika trängsel när man lämnar banan. 
 6. Använd handsprit!
  Vi har ställt upp handsprit överallt inne i UTK-hallen. Se till att den kommer till anvädning!
 7. Om det är trängsel vid skogränsen, utnyttja vår nya ingång!
  Ta gärna med dina skor till vår nya ingång vid toaletterna till höger för att undvika trängsel vid skogränsen. Flytta er snabbt från skogränsen för att undvika trängsel.​​​​​​​
 8. Vår personal stannar hemma och tar test vid minsta symptom samt gör antikroppstest för att säkerställa en säker arbetsplats. Dem som har möjlighet arbetar hemifrån.
Tack för visad förståelse, om ni har några frågor kring vår Corona-hantering är ni välkomna att höra av er till marcus.allard@utk.se
​​​​​​​

Med vänlig hälsning,
Marcus Allard och Styrelsen.

Följ oss på sociala medier!Stort tack till våra sponsorer! Klicka på loggan för att hemsida eller mer info.