Välkommen till Utk-hallen!

RIKTLINJER CORONASMITTA!

Nedan kommer vi uppdatera de riktglinjer hallen kommer förhålla sig till gällande Coronaviruset.

200330

Hittills har UTK-hallen haft öppet som vanligt och det fortsätter vi med så länge vi har möjlighet. Vi prioriterar den ordinarie kursverksamheten och våra besökaren möjligheter att spela racketsporter. Vi har dock valt att ställa in kommande tävlingar och matchkvällar för att minimera smittospridning. Under påsklovet kommer UTK bedriva läger och intensivkurser om inte nya direktiv kommer innan dess.
Folkhälsomyndigheten och RF (Riksidrottsförbundet) har en positiv inställning till träning, men med en rad försiktighetsåtgärder. UTK följer noga dessa åtgärder för att hallen och verksamheten ska vara så säker som möjligt för deltagare och besökare.  (www.rf.se)
​​​​​​​
Den information som finns idag (1177, Folkhälsomyndigheten, läkartidningen, regeringens hemsidor osv) visar att Covid-19 framför allt smittar när någon som har sjukdomen hostar eller nyser. Droppar med virus kan då färdas genom luften och nå en person i närheten. För att smittas bör man befinna sig inom en meters avstånd från den som hostar eller nyser. Tennis, padel och badminton är exempel på aktiviteter där man sällan befinner sig riktigt nära en annan person. Dessutom är det få personer som tränar med förkylningssymptom. Våra racketsporter är därför aktiviteter med förhållandevis låg smittorisk och det är vi glada för. Vi gör dessutom såklart allt vi kan för att hålla risken för smitta nere. Exempel är extra städ, administration hemifrån från personal och noggrannhet med desinfektion av ytor som handtag och annat. Vi stänger nu också av bastu i både dam- och herromklädningsrummen.

KORTKURS TENNISLEKIS

Anmälan är öppen för kortkurs på tennislekis. Klicka på anmälningslänken nedan för anmälan och info.
 

TENNISKURS DAGTID

Anmälan är öppen för omgång 2 för tenniskurs dagtid. Klicka på anmälningslänken nedan för anmälan och info.

klubbmästerskap och matchkvällar inställda

Tyvärr har vi valt att ställa in UTKs årliga Klubbmästerskap samt kommande matchkvällar pga att minimera smittorisken. Vi hoppas att ni har förtsåelse för detta och att vi kan ladda om för ett KM och andra tävlingar i sommar istället.

Följ oss på sociala medier!