Nyheter


Nya delägare i UP UppsalaMats Sundin och Michael Wolf nya delägare i UP Uppsala!
UP Uppsala får nya delägare som satsar. Vi hälsar Mats Sundin och Michael Wolf varmt välkomna till UTK-hallen. På dagens (19 nov) pressträff berättar de varför de engagerar sig i idrott och företag i Uppsala.
Mats Sundin:
”Olika idrotter har olika kravprofil för tävlingsidrott. Klart är att alla idrotter skulle utvecklas på ett positivt sätt med en bred träningsgrund fram till 14-15-årsåldern avseende kondition, styrka, rörelse, funktion och explosivitet. Andra idrotter har mycket att lära av ishockeyn.
Jag har faktiskt sett ungdomar i 12-13-årsåldern med rygg- och knäproblem där man ensidigt har tränat en enda sport 5-6 dagar i veckan vilket är helt fel i så unga år.
UP har en bra modell och gör i mina ögon rätt saker men det finns så otroligt mycket mer vi kan göra. Jag känner att jag har mycket att ge i form av utbildning, ledarskap, tid och engagemang.”
Michael Wolf:
”Allt fler företag börjar inse kopplingen mellan välmående och fysisk aktivitet. Företagen ”spelar match” varje dag och det gäller att ”spelarna”är tränade för att kunna prestera.
Jag tar med mig mina egna erfarenheter från affärslivet in i UP. För att må bra och kunna prestera på topp var jag tvungen att träna systematiskt. Annars hade jag inte orkat.
Personer mår bra av engagemang. Kan vi hjälpa till och få individer att inse att fysisk aktivitet utgör en skillnad i välmående har vi gjort nytta.”

Elitseriepremiär mot Fair Play TK


Seriepremiären för damerna slutade dessvärre i förlust. Fair Play TK vann med 5-1 i matcher.  Damerna spelade i söndags mot Enskede LTK där resultatet slutade med 3-3 i matcher. Det började bra med en vinst utav Fanny och Jasmina i dubbeln. Därefter slutade det med vinst i två singlar utav Julia och Jasmina!
Grymt jobbat!

Bordtennisen flyttar in på Upsala Tennisklubb


2018-11-04
I helgen spelade Jeiden Saidizand slutspel i Masters för Sveriges bästa 14-åringar. Jeiden spelade 3 bra matcher och vann sin grupp men förlorade tyvärr i en välspelad semifinal. Idag spelade han om tredje pris mot Albin Jansson och efter en välspelad match slutade han på fjärde plats!
Stort grattis Jeiden!