Nyheter

SVENSKA MÄSTARE

Våra senaste svenska mästare i veteran SM (Båstad v. 31). Hans Eberstein vann sin singel i herrar 75+ och kom tvåa i herrdubbel med Ville. Anna Granth tillsammans med brodern Christian Eberstein vann mixdubbeln 40+. 
Stort grattis till samtliga!

Bygg Information 2019

Stipendium utdelades till William Repakis av Åke Eriksson under Sommartouren 2019. 
  
Sommartourens damsingeln spelades mellan Julia Lövqvist och Fanny Östlund, där Fanny Östlund vann. Stort grattis till er båda!

Upsala Tennisklubb blir kontantfritt


Från och med på måndag den 1 juli blir UTK-hallen kontantfri. Man kommer härmed inte längre kunna betala med kontanter i vårt servicecenter.

I enlighet med information sedan tidigare kommer betalning med kontanter nu tas bort från UTK-hallen precis som kontanter har tagits bort på Studenternas IP och från alla andra anläggningar på Gränby Sportfält. Genom att ta bort kontanterna skapar vi framför allt en säkrare arbetsmiljö genom att minimera rånrisken. Även ur ett kostnadsperspektiv bör vi ha en kontantfri anläggning. Hanteringen av kontanter kräver alldeles för mycket arbete i form av kassaräkningar, bankningar, m.m., så kontantfritt innebär minskade personal- och bankkostnader.

Det kommer i fortsättningen vara enkelt att handla och betala utan kontanter. Vi tar emot betalkort och swish och för de som önskar (t. ex. för barn), kommer vi erbjuda ett betalningsalternativ i form av ett värdekort, som laddas med ett belopp en månad i taget. Vi kommer sedan skicka en faktura på beloppet. Du kan även fylla på värdekortet genom att betala med betalkort i Servicecentret. Du kan få mer information om värdekortet hos vår personal i UTK-hallens servicecenter.
Tack för visad förståelse.
Vi önskar alla en trevlig sommar -
Med vänlig hälsning
Styrelsen i AB UTK-hallen
2019-04-28
2019-04-24
2019-04-27
Rosendals sommartour (HS) slutade med att Markus Eriksson kammade hem segern efter en välspelad match mot Karl Friberg. 

2019-04-05
Den 5/4 hade Ronald Mcdonald barnsjukhus i Uppsala en välgörenhetsmiddag. Upsala Tennisklubb var en av många som bidrog och auktionerade ut en tenniskurs. Totalt samlade kvällen 270 000kr som ska användas för att förbättra faciliteterna för familjer som behövewr bo nära sina svårt sjuka barn. 
Vi är otroligt tacksamma och stolta över att få ha varit med och bidragit!
2019-04-27
Damsingeln i Rosendals sommartour avslutades med att våra egna, Julita Saner och Fanny Östlund, slogs om titeln. Det var en tuff match men slutade med att Fanny kammade hem första platsen. 


2019-02-07

Den 7 februari invigdes Fritidsbankens lokaler i UTK-hallen i närvaro av bl a kommunalråd Caroline Hoffstedt och UTK:s hedersordförande Åke Eriksson. Fritidsbanken är ett sportbibliotek där man kan låna utrustning under en begränsad tid. Upplands Idrottsförbund har drivit projektet som nu övergår i Uppsala Kommuns regi. UTK-hallen är stolta över att få vara hyresvärd för Fritidsbankens viktiga verksamhet.